Ontdek de ambachtelijke authentieke productie van onze drop

Ontdek de ambachtelijke authentieke productie van onze drop

Lekker Droppie

Ontdek de ambachtelijke authentieke productie van onze drop

Welkom bij Lekker Droppie, de plek voor de dropliefhebber die van ambachtelijke en authentiek gemaakte drop wil genieten. Heb je je ooit afgevraagd hoe onze overheerlijke dropjes worden gemaakt? Vandaag nemen we je mee achter de schermen van ons productieproces.

Bij Lekker Droppie draait alles om traditie, vakmanschap en passie voor smaak. Onze dropjes worden met de grootste zorg en liefde gemaakt, volgens een vier generaties oud familierecept. We gebruiken alleen de beste ingrediënten: zoals natuurlijke Arabische gom van de acaciaboom. Dit zorgt voor de authentieke smaak waar jij zo van houdt.

Al onze lekkere dropjes en snoepjes worden vandaag de dag, net als vroeger, nog steeds in open koperen ketels bereid. Hierdoor kan een constante kwaliteit gegarandeerd worden. Met respect voor elke specifieke natuurlijke grondstof. Dit in functie om de kwaliteit die wij nastreven te bereiken. De laatste stap is het drogen en verpakken, zodat de versheid en smaak optimaal behouden blijven.

Wat onze dropjes extra bijzonder maakt, is dat ze geheel vrij zijn van allergenen. Zo kun jij genieten van een puur, eerlijk product. Of je nu houdt van zachte, zoete drop of liever gaat voor een pittige, zoute variant, bij Lekker Droppie vind je altijd iets naar jouw smaak.

Bekijk onze collectie lekkere drop hier en ontdek de rijke variatie aan heerlijke dropjes die we te bieden hebben. Elk dropje en snoepje vertelt zijn eigen verhaal, geworteld in traditie en ambacht. Proef het verschil en geniet van drop zoals drop bedoeld is.

Lekker Droppie - authentieke drop, puur genieten

Terug naar blog

1 reactie

Echt lekkere dropjes hoor

Pieter

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.