Herroepingsrecht Lekker Droppie

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en ongeopend in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden.

Uitzonderingen retourneren: 

           a) Producten waarvan de verzegeling is verbroken.

           b) Producten waarvan de houdbaarheidsdatum binnen 14 dagen afloopt.   

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@lekkerdroppie.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product geopend zijn dan vervalt het herroepingsrecht., Mocht het product beschadigd zijn dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.